Samen aan de slag met Schipperen: retraite in Klooster Huissen januari 2021

Stel je voor:
-Even los van alle dagelijkse hectiek alle tijd nemen voor jezelf. Bezinning op waar je staat, wat je wilt en hoe je daar vorm aan zou kunnen geven.
-Een omgeving die door de rust en schoonheid als vanzelf al reflectie oproept. Smaakvolle ruimtes, heerlijk vegetarisch eten, comfortabele slaapkamers in de nieuwe Herberg.
-Een programma met een goed ritme, afwisseling tussen actie en rust, alleen en met anderen, met aandacht voor hart, hoofd en handen.

Dat is wat je kunt verwachten van de retraite Schipperen is levenskunst. Persoonlijk leiderschap in roerige tijden die ik samen met mijn kompaan Linda Modderkolk ga begeleiden. Bezinningscentrum Dominicanenklooster Huissen nodigde ons hiervoor uit naar aanleiding van mijn boekje dat in juni uitkwam en we voelen ons vereerd om onderdeel te mogen zijn van het mooie kleurrijke palet van hun programmering. Hun motto Bezinning, Bezieling, Beweging is precies wat ons ook voorstaat!

Doe je mee en gun je jezelf deze dagen? Linda en ik verheugen ons erop in deze bijzondere setting met een groep vrouwen (vanaf ong. 40 jaar) aan de slag te gaan. Het klooster, gebouwd door Pierre Cuypers in 1858, is omringd door een tuin, er is een meditatieruimte en een kapel waar ook de bezoekers welkom zijn. Alle informatie vind je hier. Start woensdag 27 januari 19.30 uur, afronding na de lunch op vrijdag 29 januari 2021 (alles coronaproof georganiseerd).

Wil je een bezielde start van je nieuwe jaar maken? Van harte welkom om mee te doen! Aanmelden kan via de link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *