Purpose, pleasure and pressure

Geld en status is leuk...

Het combineren van werk en privé is in onze samenleving een kunst op zichzelf geworden. Steeds meer mensen voelen zich overbelast. De hoge burn-outcijfers zijn daarvan slechts het topje van de ijsberg. Het salaris of een plek hoger op de organisatieladder voelt voor velen steeds minder als voldoende compensatie van de druk die zij in hun leven ervaren.

…maar voldoening geeft je vleugels

Purpose in het leven en werk is urgenter dan ooit. Want persoonlijke groei én maatschappelijke impact maken geeft meer voldoening. Maar hoe geven we dat op een gezonde manier vorm, voor onszelf en met elkaar in werkverband? En dan op zo’n manier dat purpose en pleasure er allebei mogen zijn, met een gezonde hoeveelheid pressure?

Ontdek onze programma’s

Voor young professionals

In dit incompany-programma voor young professionals leren werknemers tussen de 25 en 35 jaar op een duurzame en persoonlijke manier balanceren tussen de drie p’s van Purpose, Pressure en Pleasure. Op zo’n manier zodat zij een positief verschil kunnen maken – zonder dat ze omvallen.

Voor vrouwelijke 40+ professionals

Een gezond evenwicht tussen werk, thuis én tijd voor jezelf? Dat blijkt voor vrouwelijke professionals nogal eens lastig en vraagt extra aandacht voor persoonlijk leiderschap in deze levensfase. Leren als schipper te sturen én waar nodig bij te sturen is de kunst van het schipperen. Innovaconsultant, trainer en coach Marret Kramer schreef hier een boek over en biedt vrouwen van 40+ op basis van de praktische inzichten daaruit handvatten-op-maat.

“Frisse en aanstekelijke formule die mij stimuleerde om concreter na te denken over wat er voor mij toe doet voor voldoening in werk en leven, en dat te bewaken.”